Zaalverhuur

Zaalverhuur

De zaal van Pondok Makan is voor allerlei doeleinden te gebruiken: feesten, partijen, koffietafels, bedrijfspresentaties, conferenties, vergaderingen, diploma uitreikingen, cursussen etc… De zaal is uitermate geschikt voor 10 tot 80 personen en is voorzien van airconditioning.

 

Feesten en partijen

Voor een mooie feestlocatie bent u bij Pondok Makan aan het juiste adres! Of het nu gaat om een verjaardag, familiefeest, bruiloft of personeelsuitje. Wilt u eens een kijkje komen nemen? Of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neemt u gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. Ook in combinatie met het restaurant kunnen uw gasten zich laten verwennen met een koud/warm buffet.

Vergaderruimte

Pondok Makan heeft een vergaderzaal voor het houden van een vergadering of een bijeenkomst van 10 tot 80 personen. Diverse verenigingen en bedrijven hielden hun vergadering al in onze vergaderruimte.

Tussendoor is er de mogelijkheid tot een lekkere Indonesische- en/of bittergarnituur en na afloop kunt u gezellig napraten met een drankje aan de bar of op het terras. Zo wordt een vergadering weer leuk. Dus heeft u een vergaderruimte nodig in Oosterhout, neem dan contact met ons op.

Cursussen

Voor het geven van cursussen en bedrijfspresentaties is Pondok Makan bijzonder geschikt. De zaal is flexibel in zijn opstellingen. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een beamer, geluidsapparatuur, flipover en een bar.

Het verzorgen van een lunch, buffet of diner daarbij is voor ons geen probleem, zelfs niet als het om een grote groep gaat. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maaltijden voor veel mensen. U hoeft alleen te zorgen voor de cursus of presentatie, wij verzorgen de rest!

© Copyright 2017 | Website realisatie door Websentiment